Sikker tilkobling til trådløse nettverk

Offentlige trådløse nettverk kan være underbeskyttede, for eksempel hvis et trådløst nettverk bruker en sårbar krypteringsprotokoll. Når du kobler til et trådløst nettverk, vil Kaspersky-programmet sjekke nettverket. Hvis WiFi-nettverket er usikkert, ber programmet deg om å installere eller kjøre Kaspersky VPN Secure Connection.

Merk: Kaspersky VPN Secure Connection er kun tilgjengelig i Kaspersky Plus og Premium.

Kaspersky VPN Secure Connection gir følgende fordeler:

Viktig: Bruk av Kaspersky VPN Secure Connection kan være regulert av lokale lover. Du tillates bare å bruke Kaspersky VPN Secure Connection i henhold til programmets formål, og uten å bryte lokale lover og bestemmelser.

Aktiver/deaktiver varsling om usikrede trådløse nettverk

Installere Kaspersky VPN Secure Connection

Hvis du vil sikre personvernet til Wi-Fi-hjemmenettverket og alle tilkoblede enheter, kan du sette opp en sikker VPN-tilkobling på ruteren.

Sett opp en sikker VPN-tilkobling på ruteren din

Hvis Kaspersky-programmet advarer deg om at den trådløse tilkoblingen er usikret

Dette betyr at du har koblet til et ubeskyttet trådløst nettverk, og at påloggingsdetaljer, passord, meldinger og annen sensitiv informasjon kan bli fanget opp. Vi anbefaler å ikke bruke dette nettverket.